Fii o lumina asupra omenirii si nu ii face rau.

Cum?

Prin exemplul tau luminos. Vorbeste numai intru adevar. Cauta numai Bunatatea. Actioneaza numai intru dragoste. Traieste Legea Iubirii, acum si intotdeauna. Da totul, nu pretinde nimic.  Evita tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul.

Invata-i pe toti cei care cauta sa afle despre Mine.

Fa din fiecare moment al vietii tale o revarsare de iubire. Foloseste fiecare clipa ca sa gandesti gandul cel mai inalt, sa faci fapta cea mai inalta. prin aceasta, preamareste-ti Sinele tau Sfant si astfel, preamareste-ma si pe Mine.

Adu Pace pe pamant, aducand pace celor a caror viata o atingi. Fii Pace!

Simte si exprima in fiecare clipa Legatura ta divina cu Totul, cu fiecare persoana, loc, lucru.

Imbratiseaza fiecare imprejurare, insuseste-ti fiecare vina, impartaseste fiecare bucurie, contempla fiecare mister, pune-te in pielea fiecaruia, iarta orice jignire (inclusiv cea adusa de tine), vindeca fiecare inima, respecta adevarul fiecarei persoane, iubeste Dumnezeul fiecarei persoane, pastreaza intacta demnitatea fiecarei persoane, promoveaza interesele fiecarei persoane, ingrijeste-te de nevoile fiecarei persoane, accepta ca fiecare persoana este sfanta, scoate in evidenta cele mai minunate daruri ale fiecarei fiinte, fa sa se vada binecuvantarile coborate asupra fiecarei persoane si afirma ca viitorul fiecarei persoane este garantat in dragostea sigura a lui Dumnezeu.

Fii un exemplu viu, insufletit, al Celui mai Inalt Adevar care salasluieste in tine. Vorbeste despre tine cu smerenie, ca nu cumva cel mai Inalt adevar al tau sa fie interpretat, in mod gresit, ca o laudarosenie.

Vorbeste bland, ca nu cumva sa se creada ca incerci doar sa captezi atentia.

Vorbeste cu bunatate, pentru ca toti sa poata cunoaste Dragostea.

Vorbeste deschis, ca nu cumva sa se creada ca ai ceva de ascuns.

Vorbeste sincer, ca sa nu fii inteles gresit.

Vorbeste adesea, astfel incat cuvantul tau sa nu fie uitat.

Vorbeste cu respect, ca nimeni sa nu fie jignit.

Vorbeste cu dragoste, astfel incat fiecare silaba sa vindece.

Vorbeste despre Mine cu fiecare sunet pe care-l rostesti.

Fa din viata ta un Dar. Aminteste-ti mereu ca Tu este darul!

Fii un dar pentru oricine care-ti intra in viata si pentru oricine in a carui viata intri. Fii atent sa nu intri in viata altcuiva, daca nu poti sa fii un dar. ( Tu poti fi intotdeauna un dar, pentru ca intotdeauna Esti un dar – desi uneori nu iti dai voie sa stii acest lucru).

Adevar iti spun Eu tie: fiecare persoana care a venit vreodata la tine a venit ca sa primeasca un dar. Primindu-l, el iti da Tie un dar – Darul de a trai experienta si implinirea lui Cine Esti.

 

Conversatii cu Dumnezeu – Vol. II

Categories:

Tags:

Copile, nu-ti pierde curajul! Se apropie dimineata desavarsirii cand vei amesteca viata ta cu toata viata; Si vei cunoaste, in sfarsit menirea ta! (Rabindranath Tagore)

Cautare in blog

Abonare prin email

Loading

Pagina de Facebook

Facebook Pagelike Widget

 

Articole recente

error: Content is protected !!