Sri Sathya Sai Baba s-a nascut cu putin timp inainte de rasaritul soarelui, pe 23 noiembrie 1926 la Puttaparthy, la 160 de km distanta fata de Bangalore, in sudul Indiei.

Numele sau era Narayama Raju. Cateva ore dupa venirea sa pe lume, o cobra fu descoperita sub patutul sau. Cobra era simbolul lui Shiva si reprezinta un symbol al divinitatii.

La 8 martie 1940, el cazu la pamant, intepat de un scorpion (explicabil, luand in considerare ascendetul si semnul solar in care s-a nascut) si incepand din acea zi, el s-a schimbat radical; si-a revelat din ce in ce mai mult divinitatea si a devenit un guru, inconjurat de tot mai multi credinciosi. A afirmat ca in precedenta sa reincarnare a fost Sai Baba din Shardi, un mare intelept mort in 1918, care a spus ca va renaste la opt ani de la moartea sa, adica in 1926, anul de nastere a lui Sathya Sai Baba.

Copil fiind, Sai Baba materializa obiecte sau diferite fotografii sau diferite alimente, ca si Iisus Hristos, acum doua mii de ani. Pe 28 octombrie 1940, isi anunta parintii: “Nu mai sunt Sathya al vostru. Nu exista nici o legatura de familie intre voi si mine; Maya a disparut, misiunea ma asteapta”.

El isi imparte misiunea sa in 4 perioade: pana la 16 ani, jocurile divine; de la 16 ani pana la 35 de ani, miracolele; de la 35 de ani la 60 de ani, invataturile si miracolele sale si dupa 60 de ani, retragerea solitara, cu exceptia vizitelor unor credinciosi mai apropiati. El a prezis: “Acest corp va trai pana la 96 de ani, adica pana in 2022 si va ramane tanar.” Apoi, se va reincarna opt ani mai tarziu (in 2030) ca Prema Sai, pentru a realiza astfel treimea: Sai Baba din Shirdi – Sathya Sai Baba – Prema Sai.

La varsta de 37 de ani, isi revela starea de avatar. Timp indelungat, el materializa diferite obiecte sacre, printre care lingamul (Scorpionul) in fata a mii de oameni.

Din punct de vedere astrologic, tema sa natala prezinta o mare forta plutoniana, respectiv semnul solar si al ascendetului este Scorpionul (deci plutonian), Luna in conjunctie cu Pluton in casa VIII (in analogie cu Pluton si cu Scorpionul) si nodul nord in casa VIII, de asemenea.

Sai Baba a venit cu o forta plutoniana extraordinara, in aceasta perioada de la sfarsitul timpurilor, pentru a purifica omenirea si pentru a o pregati pentru Noua Era. Sai Baba vine pentru a ajuta Era Varsatorului sa se nasca iar Jupiter din Varsator indica spiritualitatea erei Varsatorului, pe care Sai Baba vine s-o aduca.

Capacitatea de a manifesta, de a materialize obiecte, se vede din conjunctia Soare-Saturn care reprezinta asocierea spiritului cu materia, mai ales in Scorpion, stapanirea fortelor spirituale si sexuale in individual care reuseste transformarea materiei si realizarea oricarei manifestari.

Saturn reprezinta prima chakra (radacina) in timp ce Soarele reprezinta pe cea de-a saptea chakra (coronala); in aceasta conjunctie, exista un simbol alchimic de transformare a plumbului (Saturn) in aur (Soarele) sau posibilitatea de stapanire a spiritului asupra materiei.

Sai Baba slaveste Iubirea absoluta: “Incepe ziua ta prin Iubire. Traieste-o in Iubire si termin-o cu Iubire. Iata calea care duce spre Dumnezeu. Exista o singura religie, religia Iubirii. Exista o singura casta, casta omenirii. Exista o singura limba, cea a inimii. Exista un singur Dumnezeu. El este omniprezent”.

Sau inca:” Adevarata devotiune consta in faptul de a vedea sau de a incerca sa vezi Divinitatea in toate si de a o servi”.

Intr-adevar, Neptun, pricipiul Cristic, este planeta culminanta in conjunctie cu Mijlocul cerului si situata in semnul iubirii, Leul”.

Sursa: Dan Ciuperca – “Astrologia in noua Era”, Bucuresti, 1994

Tags:

Copile, nu-ti pierde curajul! Se apropie dimineata desavarsirii cand vei amesteca viata ta cu toata viata; Si vei cunoaste, in sfarsit menirea ta! (Rabindranath Tagore)

Cautare in blog

Abonare prin email

Loading

Pagina de Facebook

Facebook Pagelike Widget

 

Articole recente

error: Content is protected !!