Drumul vietii tale

Nimeni nu stie drumul pe care-l ai in fata Pana acum nimeni nu a mers pe acest drum Si nimeni nu va mai merge pe el vreodata Caci este drumul tau El este unic Asa cum si tu esti unic Da, tu esti unic Si ai o sarcina valoroasa De rezolvat in via… more »

Totul este Perfect in lumea mea!

In infinitatea vietii unde sunt, totul este perfect, intreg si complet Sunt Una cu Puterea Divina care m-a creat Am in mine toate ingredientele pentru succes Las acum formula succesului sa curga prin mine si sa se manifeste in lumea mea Orice voi fi… more »

28 septembrie

Daca cineva ti-ar spune, "In orasul foritificat al nemuririi - corpul nostru - se afla un lotus, iar in acest lotus, un mic spatiu: oare ce cuprinde el, incat cineva ar dori sa-l cunoasca? more »

3 Ianuarie 2013

"Cand soarele de dimineata se furiseaza pe geam, zambitor si precaut, ca un copil care vrea sa ne surprinda, dis-de-dimineata intr-o zi de sarbatoare...atunci imi intind, plin de o bucurie debordanta, bratele deschise spre o noua zi. Pentru ca Tu esti z… more »

14 Noiembrie

"Fie ca voi să aveți darul autodisciplinei încât să învingeți  întunericul sinelui inferior, permițând  Sinelui superior sau divin din voi să se manifeste luminându-vă viața cu adevărata pace și bucurie".  (Sri Vasudeva) more »

:: Next >>