De tine, de noi

    De tine, de noi Si mi-a fost dor de tine, de tot ce noi am fost odata Caci de ti-am fost luna, tu mi-ai fost soare Si miile de stele ne-au fost martori laolalta Tesandu-ne a zorilor cununa, in a cerului lumina- nalta.   Si-mi este dor de… more »

Iertare

        Nu cuvantul ce jigneste sau te injoseste este de vina Nici caracterul sau firea celui ce o face   Nu plecarea celui pe care-l iubesti este de vina Nici promisiunile lui desarte Nu tradarea unui prieten bun este de vina Si nici… more »

Menire

  Ma scald in clipe de luminaSi-mbratisez ca un copil o dragoste divinaE bucurie si e liniste in suflet,E muzica sferelor ceresti redata printr-un singur sunet In dar mi-e toata viata dataSi dar din dar, de-as putea sa o transform indataAs spune tuturo… more »

Armonie

Intre El si Ea e doar un pasE doar o clipaO singura suflare e tot ce-a mai ramasPana ce iubirea in brate sa-i cuprinda.  Nici El nu e mai sus ca Ea Nici Ea nu e mai sus ca El Uniti de Dumnezeu, intr-o clipa sfanta, prin puterea cerului Unul pe celalalt… more »

Dare to be

Dare to Be When a new day begins, dare to smile gratefully. When there is darkness, dare to be the first to shine a light. When there is injustice, dare to be the first to condemn it. When something seems difficult, dare to do it anyway. When life seem… more »

:: Next >>