Valori eterne

1. "Nu sunt dator sa inving, dar sunt dator sa fiu cinstit. Nu sunt dator sa izbandesc , dar sunt dator sa imi respect principiile." (Abraham Lincoln) 2."Cel mai important lucru este nu atat unde ne aflam, ci incotro ne indreptam." (Oliver Wendell Holm… more »

"Vedeam Fiinta in Fiinta..." Karlfried Graf Durckheim

Evenimentul care avea sa-i marcheze decisiv viaţa este o experienta a Fiinţei, cum o va numi mai tarziu, o ?strafulgerare? pe care o traieste fiind in vizita in casa pictorului Willy Geiger, la München, prin 1922, in timp ce viitoarea lui so&#… more »

Cu cat te consideri mai responsansabil pentru tot ceea ce te priveste, cu atat devii mai liber.

"Fiecare individ care se considera o victima a imprejurarilor, o persoana lipsita de putere, va avea putine posibilitati sa capete ceea ce are nevoie pentru a fi fericit. El este dependent de ?bunavointa? altora, mai puternici decat el. Daca te decizi s… more »

Cugetare

?Daca sunteti prea aproape de Pamant, personalitatea va retine si va apasa o greutate enorma. Dar daca ajungeti sa va indepartati, personalitatea are mai putina putere asupra voastra, sunteti mai usor si, daca ajungeti sa va si detasati de Terra, atunci… more »

Cerere

Draga viata, Subsemnatul suflet, domiciliat in orasul Iubirii Eterne, strada Fericirii, student in anul I la facultatea de Stiinte ale Universului , specializarea Marea Inima a lui Unu , te rog a-mi aproba cererea de a fi Iubit, Iertat si Binecuvantat,… more »

:: Next >>