O veche rugaciune ce invoca sprijinul arhanghelilor

"Fie ca Sfântul Arhanghel Mihail să fie și să rămână mereu în dreapta trupului și a ființei mele. Fie ca Sfântul Arhanghel Gabriel să fie și să rămână mereu în stânga trupului și a fiintei mele. Fie ca Sfântul Arhanghel Uriel să fie și să rămână mereu î… more »

Rugaciunea sau Platosa Sf. Patrick

Sunt pe picioarele mele astazi, Datorită unei forțe puternice A invocării Sfintei Treimi, A credinței în Sfânta Treime, A mărturiei unității creatorului lumii. Mă trezesc astăzi, Prin puterea nașterii lui Iisus Cristos și a botezului său, Prin fo… more »

Rugaciune la aprinderea candelei

Prea Sfântă și Înaltă Treime, primește dragostea mea înaintea Ta și arde în focul Dumnezeirii Tale fărădelegile mele și șterge mulțimea răutăților mele și dă-le îngropării și uitării Tale, Doamne. AMIN Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, fă bine primit… more »

Rugaciunea Sf. Efrem Sirul ? Rânduiala din Postul Mare

Adunându-ți gândurile, cu smerenie mergi înaintea icoanei Domnului Hristos, și plecându-ți capul înaintea Judecătorului, zi acestea: Doamne și Stăpânul vieții mele, Duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert,… more »

Rugaciunea de dimineata scrisa de Arsenie Boca

Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-ma ca astazi toata ziua sa ma lepad de mine insumi, ca cine stie din ce nimicuri mare vrajba am sa fac si astfel, tinand la mine, sa Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajuta-mi ca rugaciunea Preasfantului Tau nume… more »