Spune-mi din nou, de ce dureaza atat de mult ca eu sa creez realitatea pe care o aleg? 

– Din nenumarate motive. Pentru ca nu crezi ca poti avea ceea ce alegi. Pentru ca nu stii ce sa alegi. Pentru ca incerci continuu sa-ti dai seama ce este mai bine pentru tine. Pentru ca, inainte de vreme, vrei garantii ca toate alegerile tale vor fi “bune”. Si pentru ca tot timpul te razgandesti. 

Stai sa vad daca inteleg. N-ar trebui sa incerc sa-mi dau seama ce e cel mai bine pentru mine? –

“Cel mai bine” este un termen relativ, care depinde de o suta de variabile. Aceasta face ca alegerea sa fie foarte dificila. Ar trebuie sa existe un singur considerent cand iei o hotarare – Este aceasta o afirmare a lui Cine Sunt? Este acesta o proclamare a lui Cine Aleg Eu sa Fiu?Intreaga viata ar trebui sa fie o astfel de proclamare. De fapt, intreaga viata este asa ceva. Poti sa permiti ca proclamarea sa fie facuta la intamplare sau la alegere.

O viata traita la alegere este o viata de actiune constienta. O viata traita la intamplare este o viata de reactie inconstienta.

Conversatii cu Dumnezeu – Vol 2 – Neald Donald Walsh

Categories:

Tags:

Copile, nu-ti pierde curajul! Se apropie dimineata desavarsirii cand vei amesteca viata ta cu toata viata; Si vei cunoaste, in sfarsit menirea ta! (Rabindranath Tagore)

Cautare in blog

Abonare prin email

Loading

Pagina de Facebook

Facebook Pagelike Widget

 

Articole recente

error: Content is protected !!