Bine ai venit pe site-ul Stairwaytoheaven!

 

Intr-un fel te astept demult, te astept sa-ti impartasesc o parte din mine si din necuprinsul care ma inconjoara, din bucuria de a trai si de a te avea alaturi pentru ca odata ce ai ajuns aici inseamna ca imi esti atat de aproape?

Un site despre nemarginirea din noi, de tot ce este dincolo de noi, atat de viu si de sublim, dedicat acelor fiinte a caror suflete sunt cuprinse de-un dor de necuprins, un dor de casa si de Dumnezeu, de bucurie si de iubire in tot si toate, caci Dumnezeu a pus dorul de El la temelia sufletului nostru.

Un site ce nu pledeaza pentru o anumita religie, ci pentru respectul acordat fiecarei religii sau traditii religioase in parte, un site ce promoveaza religia iubirii indiferent de limba sau modalitatea in care aceasta se manifesta.

Impartasesc viziunea unui mare maestru spiritual al timpului nostru, Karlfried Graf Durckheim si anume ?Religiile ii separa pe oameni, dar experienta religioasa ii uneste?.

Un site personal care nu promoveaza o anumita ideologie, credinta, mentalitate sau tehnica anume ci o creatie fondata pe adevar, iubire, lumina si mai ales experienta vie si constienta a fiintei noastre de lumina.

Referitor la acesta experienta a propriei noastre fiinte, cred ca numai in liniste si in interiorul nostru putem sa ne regasim cu adevarat si sa accesam adevarul sufletului nostru, asa cum este el pentru fiecare dintre noi.

Sunt la inceput de drum, propriul drum catre mine insami, catre bucurie, liniste, iubire si lumina, catre adevarul fiintei mele, catre Dumnezeu, realizez ca am inca multe de descoperit in mine si in jurul meu, in consecinta las deschisa prezentarea acestui site, sunt constienta ca fiecare clipa imi aduce o noua experinta, un alt dar pe care il voi impartasi cu tine la momentul potrivit.

Pana atunci, fii binecuvantata fiinta minunata cu toate darurile de care ai nevoie pentru a-ti descoperi menirea ta in aceasta viata iar iubirea divina sa-ti calauzeasca fiecare pas pe care-l faci!

Ma intereseaza fiinta umana
in profunzimea ei, in Fiinta ei esentiala,
Omul este chemat sa descopere in el însusi aceasta
Fiinta esentiala care transpare în anumite experiente.

Noi spunem mereu ca omul il cauta pe Dumnezeu;
in realitate Dumnezeu il cautã pe om
si omul are datoria
de a se lasa gasit.”

( Karlfried Graf Durckheim )

error: Content is protected !!